Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Haideți să #păstrămConstanțacurată!

Haideți să #păstrămConstanțacurată!(210)

Pentru a fi menținut un climat de curățenie pe străzile, în parcurile și promanadele din oraș, pe aleile dintre blocuri și zonele pietonale din municipiul Constanța se desfășoară constant acțiuni de igienizare și salubrizare.

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare a orașului acționează zi de zi pentru igienizarea și salubrizarea domeniului public. 4 aspiratoare stradale și 10 automături curăță în permanență zonele pietonale intens circulate, în timp ce angajații societății de salubrizare golesc coșurile de gunoi stradale. De asemenea, se mătură străzile din oraș mecanizat, iar utilajele specializate spală zi de zi trotuarele și zonele pietonale conform unor grafice bine stabilite.

Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru.

Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241/484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CHIȚAC ȚINE CU DINȚII DE TAXA LUI MAZĂRE
scris de Lucian Cristea
Vergil Chițac trăiește printre sateliți, singura lui preocupare fiind amânarea sfârșitului lumii. Și încă ceva. După el, ca prim(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii