Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Fermierii vor fi despăgubiți!

Fermierii vor fi despăgubiți!(380)

Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale:

„Am spus încă din această primăvara că anul acesta toți fermierii care au avut pagube cauzate de seceta pedologică vor primi despăgubiri! Am trimis echipe pe teren, s-au făcut verificări, am făcut prenotificare la Comisia Europeană pentru a respecta articolul 108 din Tratatul de Funcționare al Uniunii Europene!

Dragi fermieri, nu vă lăsați păcăliți de aceste mișcări de imagine ale PSD care nu fac altceva decât să vă vândă speranțe false! Din cauza acestui populism ieftin și din dorința de a fi primii, au elaborat un proiect de lege care nu respecta nici măcar cele mai elementare reguli de constituționalitate! Bătaie de joc la adresa agricultorilor care muncesc cu greu terenurile țării!

Anunț toți fermierii să stea liniștiti! Vor fi despăgubiți! Nu îi mințim cum ii minte PSD-ul!
Respectăm normele în vigoare astfel încât banii sa ajunga la fermieri! Nu aruncăm cu legi făcute pe genunchi precum PSD-ul de dragul imaginii!”

Astfel, se va trece la toate etapele legale și constituționale întreprinse a despăgubi fermierii: modificarea legislației, trimiterea echipelor pe teren care au verificat cât mai obiectiv, centralizarea datelor, emiterea normei legislative, realizarea pre-notificării la Comisia Europeană, corectarea calculelor în funcție de observațiile Comisiei, includerea sumelor în rectificarea bugetară, transmiterea formei finale a Ordonanței de Urgență, atât către Guvern cât și către Comisia Europeană. 

Adrian Oros a dat asigurări că fermierii vor primi sumele calculate conform legii și a transmis că Ministerul Agriculturii a informat fermierii și marile asociații și federații din agricultură în legătură cu fiecare pas întreprins. Ministrul a reamintit că vor fi despăgubiți 34.647 de fermieri, iar suprafața despăgubită va fi de 1.168 mii de hectare de culturi înființate în toamnă.

#agriculturăPentruRomânia

Comentarii

Cornel Gheorghe
18-07-2020
D-le Adrian Oros, ai intrat pe un teren, care te va duce la pieire ! Voi nu aveți bani pentru Legile Promulgate, nu aveți bani pentru IMM-uri, nu aveți bani pentru plata Șomajului Tehnic, nu aveți bani pentru Investiții, nu aveți bani pentru nimic !!! Oricât se va împrumuta Câțu, oricât ai vrea TU, nu poți despăgubi toți Fermierii afectați de secetă, afectași de inundații, afectați de grindină, afectați de o guvernare nelegitimă, care Guvernează fără să fie aleși de cineva și fără majoritate în Parlament ! Vă doresc șă nu fiți catalogat ca MINCINOS !!! Și lăsați dracu* PSD-ul, că aveți deja 8 Luni de cînd Guwernați !!!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

TOVARĂȘUL COMAN
scris de Lucian Cristea
Constanteanul 7 aprilie Sunt informat de către publicul meu, mult mai inteligent decât publicul lor și decât mine, că există pr(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii