Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CORINA MARTIN CALCĂ PE URMELE LUI NEA DONȚU, ÎN CĂUTAREA FRUNZELOR TĂIATE LA CÂINI!

CORINA MARTIN CALCĂ PE URMELE LUI NEA DONȚU, ÎN CĂUTAREA FRUNZELOR TĂIATE LA CÂINI!(1371)

Uneori, contează foarte mult în ce calci. Iată câteva semnale acustice orientative: fleoșc, groh, bârrrr, văleu, zât...Și altele cu caracter preventiv. Citez: “Dă-te, băi, boule, din calea mea!” După miros, poți afla mai repede decât o ghicitoare dacă ai sau nu ai noroc. Cu excepția balegii de cal.

Acum, norocul este și el pe sortimente. Suntem într-o perioadă în care contează foarte mult norocul în politică! Toată lumea își încearcă norocul în politică! Nu mă refer la politicienii autentici, buni, răi, dar sunt politicieni, ci la închipuiții închipuiților! Toată floarea cea vestită! Dacă până și Corina Martin, cu un alai de menajere după ea, vrea să ajungă primărița Constanței, ce mai putem spune despre ambițiile românilor ușor de manipulat!

Păcat că lipsește Radu Mazăre! I-ar fi făcut Corinei o lansare cu banane, samba și...mișcări din buric...Constanța are nevoie de un primar care știe să dea din buric! Primarul Burik. Corina Martin...știe!

Programul electoral al doamnei primar se axează pe recuperarea pierderilor înregistrate la frunza bună de tăiat la câini și la ghindă. Mai greu este să te scapi de eșantionul norocos de pe tălpi. Unii zic că norocul, în astfel de situații, te ține exact cât miroase...De aceea, trebuie să te miști repede și surprinzător...Nu ca un prieten de-al meu care a lălăit-o până a făcut pe el prin garnitura unui crac de la pantaloni! Și dacă ați ști cât de senin și de fericit se uita la mine! Mă tem că nu o să mai întâlnesc prea curând o privire la fel de galeșă precum cea a vițelului de la poarta 9!

Mi-am adus aminte de acest episod în momentul în care niște domni verzulii au anunțat că doamna Corina Martin este candidata Partidului Ecologist pentru Primăria Constanța! Și privighetoarea cântăăăă...Ce partid norocos! Se vede pe tălpile lui verzi! Ce candidată băftoasă, draga noastră Narghita! Avaramu, că n-am timp de cleveteală...

Urmașa fericită a lui Ghiță Donțu. Care Donțu? Donțu pe care, în prima lui tinerețe la PSD, l-am botezat, într-un pamflet, Scufițul Roșu. Ca să aibe și Scufița o pereche! Că se plictisise sărmana de veșnicii ei curtezani, pe care, în ultima vreme, nu-i mai interesa decât conținutul coșului zilnic! Așa a ajuns nea Ghiță Donțu pădurar șef la Partidul Ecologist, unde se presupune că sunt cei mai curați din țară…

Apropo, doamna Corina Martin are habar de istoria acestui partid? A auzit de el pânâ când i s-a propus să candideze? Întreb, pentru că Mohammad Murad, colegul ei de turism, comenta la o ședință că doamna Corina suferă de...otită! Ce bagabonțeală!
Viața bate cel mai tăbăcit organ al nostru în PSD Constanța!

Nu este un film indian, nu se cântă în ploaie, nu bat tobele ca în dansul elefanților, nici măcar unora nu le place jazz-ul, nu sunt implicați cei doi Scufiți. Corina Martin a participat la testul obligatoriu.  Iată câteva dintre întrebări: 

De ce ai urechile așa de mari?,
De ce ai ochii așa de mari?,
De ce ai gura așa de mare, bunicuțo?

Sursele noastre spun că la aceste întrebări a răspuns Scufițul Roșu, în amintirea zilelor bune petrecute împreună sub flamura partidului PSD…

 

Comentarii

Constantin Cumpana
21-07-2020
Cred ca ecologistii, așa pesedisti si comunisti cum sunt, isi musca unghiile si isi dau cu tesla in instalatie ca au propus o asa individa pentru fotoliul de Primar al Constantei. De fapt, ei sunt foarte constienti ca aratarea nu are absolut nicio sansa sa acceada la aceasta functie, dar s-au gandit ca narcisista are „notorietate” si vor obține: 1. unu - doi consilieri! 2. ruperea de voturi de la opozitie in favoarea irepsonsabilului si incompetentului Făgădău, cel mai incapabil primar din istoria Constanței.
Ecologista Corina MARTIN, fostă Bucățică, fostă regina Tomiris (ce oroare, ce rușine, ce fals istoric, ce demență, ce penibil!!!), fostă nevastă a pușcăriașului Dumitru Martin, este adepta „tursimului sexual” de pe Litoral!...

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OPRIȚI RECRUTAREA CADRELOR PESEDISTE!
scris de Lucian Cristea
Amiralul Chițac nu reușește să se acomodeze cu dimensiunile navei “Primăria Constanța”, la comanda căreia se află, în postura (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii