Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile în cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi”

Primăria Municipiului Constanța continuă investițiile în cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi”(244)

Pista de atletism a intrat în reparații. Bucățile deteriorate au fost decopertate și a fost turnat primul strat de mixtură.

În curând, atleții constănțeni își vor putea desfășura antrenamentele în condiții de siguranță.

 

Eugen Căruntu director executiv al Direcției Tehnic Administrativ din cadrul Primăriei Municipiului Constanța: “Primăria Municipiului Constanța a executat ample lucrări în cadrul acestui complex sportiv și iată că după modernizarea suprafețelor de joc pentru fotbaliști a venit și rândul atleților. Pista le alergare și pista pentru săritura la groapa cu nisip au intrat în proces de reabilitare. S-a decopertat partea deteriorată de pe pista de alergare și a fost turnat stratul suport care este lăsat să se usuce aproximativ 24 ore după care se va veni cu stratul doi, de culoare albastră. Vor fi făcute apoi marcajele așa că toți atleții din oraș vor putea veni să se alerge aici, pe singura pistă din oraș pe care se pot antrena pentru performanță”.

 

Ilie Floroiu – consilierul pe probleme de sport al primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău: “Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât aici am petrecut 17 ani din viață. Am purtat discuții pentru repararea pistei cu domnul primar Decebal Făgădău și iată că lucrurile se întâmplă. Pe acest stadion cu multă istorie, Primăria Municipiului Constanța a făcut investiții importante. S-au schimbat 2 mii de scaune, s-au refăcut suprafețele de joc iar gazonul arată foarte bine, s-a făcut curat, s-a modernizat terenul cu material sintetic. Sunt lucruri care se văd și în continuarea vor fi făcute investiții aici.”

 

 Alin Larion – antrenor atletism: Sunt chiar bucuros pentru că se lucrează la pistă, în câteva zile va fi gata, va fi și marcată corespunzător și va arăta foarte bine iar sportivii se vor putea antrena performant aici la malul mării”.

 

De la sfârșitul anul 2018, de când Primăria Municipiului Constanța a preluat prin protocol Complexul Sportiv “Gheorghe Hagi” de la Ministerul Tineretului și Sportului, au avut loc investiții importante.

Pe lângă reabilitarea suprafețelor de joc, au fost înlocuite două mii de scaune de pe terenul central, au fost achiziționate echipamente de tundere a gazonului și sisteme performante de irigare. Au fost reamenajate drumurile de acces și trotuarele, s-au refăcut și trasat parcările, au fost efectuate lucrări de igienizare.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii