Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
O zi istorică pentru #România

O zi istorică pentru #România(303)

Mihai Lupu, politician, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, a postat pe pagina sa de socializare următoarea declarație:

"80 de miliarde de pentru relansarea economică

După 4 zile și 4 nopți de negociere, președintele României, #KlausIohannis, obține un acord istoric și asigură 80 de miliarde de euro pentru țara noastră.

În urma acestor negocieri, România, și mai ales administrația publică locală, se află în fața unei imense provocări, administrație care în următorii ani va trebui să dovedească faptul că are capacitatea de a accesa acești bani și de a-i transforma în proiecte viabile pentru comunități.

În același timp, va trebui ca aparatul de specialitate din cadrul Consiliului Județean sau al primăriilor din județ să fie unul extrem de bine specializat, astfel încât să transformăm acest sprijin al Uniunii Europene în soluții pentru fiecare cetățean al județului nostru.

Vreau ca anul 2027:
✅să fie anul în care încheiem discrepanțele dintre localitățile județului #Constanța.
✅să fie anul în care toți copiii din acest județ să poată avea acces egal la educație.
✅să fie anul în care localitățile au acces la apă potabilă, canalizare și mai ales gaze.
✅să fie întâmpinat de tineri care își găsesc un rost în județul nostru.
✅să fie întâmpinat, de asemenea, cu un circuit turistic de extra sezon, în care să spunem povestea cetăților antice.
✅ să reprezinte momentul în care contrastele din județul Constanța nu vor mai exista.

Începând de astăzi, banii nu mai sunt o problemă. Depinde doar de noi, de corectitudinea și de motivarea administrațiilor locale de a începe, de a lucra și de a pregăti aparatele de specialitate, în vederea accesării acestor fonduri. "

Comentarii

Cristi
05-08-2020
Mihai Lupu poate reda judetului Constanta speranta unei dezvoltari durabile, in care locuitorii se pot simtii integrati si turismul sa prospere. Dupa atatia ani de dezvoltare haotica, judetul Constanta are nevoie in pozitia de presedinte al Consiliului Judetean de un manager cum este Mihai Lupu pentru a prospera, dar si pentru a pastra stralucirea autentica a comunitatii locale.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii