Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Începe Stagiunea Estivală BestSummerArtFest – BE.SAFE – Constanța 2020

Începe Stagiunea Estivală BestSummerArtFest – BE.SAFE – Constanța 2020(392)

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu:

"Astăzi, am participat, alături de primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, și directorul general al Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn la lansarea Stagiunii Estivale BestSummerArtFest – BE.SAFE – Constanța 2020.

Începând de mâine și până pe 6 septembrie vom putea să aplaudăm actori ai mai multor teatre din țară, să asistăm la concerte și proiecții de filme și multe alte spectacole și activități dedicate copiilor și minorităților.

Deși, în ultima perioadă nu am mai putut să mergem la teatru, am reușit, prin eforturi susținute, să readucem în fața publicului un eveniment de anvergură.

O viață culturală activă este la fel de importantă precum educația și de aceea am considerat că este de datoria mea să fac tot ceea ce este necesar pentru ca locuitorii județului și turiștii prezenți la malul mării să aibă acces la spectacole

de cea mai bună calitate.
Îmi doresc ca această stagiune estivală să devină una cu tradiție pentru orașul nostru și am convingerea că iubitorii de artă vor putea asista la reprezentații care să fie pentru placul tuturor."

#constantamergeinainte #culturaconstanteana #impreunareusim
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii