Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Polaris M Holding - CONSTANȚA desfășoară zilnic acțiuni de dezinfecție pe toată raza orașului

Polaris M Holding - CONSTANȚA desfășoară zilnic acțiuni de dezinfecție pe toată raza orașului(202)

➡️ Polaris a inceput actiunile de dezinfectie in Constanta inca din luna martie a acestui an. Sunt dezinfectate zilnic, in baza unui grafic, strazile, trotuarele, aleile, parcurile, mobilierul stradal, platformele pentru deseuri municipale si containerele pentru deseuri reciclabile.
➡️ Conform graficului de lucru, in zilele de vineri si sambata, Polaris a continuat actiunile de dezinfectie in statiunea Mamaia. Au fost dezinfectate carosabilul, trotuarele, bancutele de odihna, cosuletele stradale, precum si containerele pentru gunoi.

🚑 De asemenea, se dezinfecteaza zilnic aleile de acces spre unitatile medicale: Spitalul Clinic de Urgenta Constanta “Sf Andrei”, Spitalul Clinic pentru Boli Infectioase, Serviciul de Ambulanta Judeteana Constanta, Spitalul de Psihiatrie Constanta (cartier Palazu Mare), Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta.

♻️ Detergentul utilizat pentru igienizarea spatiilor exterioare are proprietati de spalare si degresare puternica. Produsul este ecologic, biodegradabil si nu afecteaza mediul inconjurator, omul sau animalele. Totusi, rugam posesorii animalelor de companie sa evite ca acestea sa ingereze detergentul proaspat dispersat. ❗️

‼️Numarul persoanelor infectate cu noul Coronavirus creste in fiecare zi, iar noi suntem singurii care putem bloca cresterea acestui numar.

❗️”Evitati spatiile aglomerate! / Purtati masca! /Spalati-va pe maini!”, sunt masuri de siguranta pe care le-am auzit inca de la inceputul acestei pandemii si raman, in continuare, singurele care ne pot proteja.

#FiiResponsabil #pastreazadistanta #spalativapemaini #alegeviata #stopcoronavirus 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

TOVARĂȘUL COMAN
scris de Lucian Cristea
Constanteanul 7 aprilie Sunt informat de către publicul meu, mult mai inteligent decât publicul lor și decât mine, că există pr(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii