Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Zonele unde acționează echipele administratorului drumului public în această săptămână

Zonele unde acționează echipele administratorului drumului public în această săptămână(374)

Lucrările de reabilitare a traseelor pietonale și a zonei carosabile continuă pe marile bulevarde.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, se decapează trotuarul, se montează pavele iar carosabilul este frezat pentru a fi recondiționat.

Conform graficului de lucru, lucrări de frezare vor avea loc în această săptămână și pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia în timp ce pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia, se modernizează zona destinată circulației pietonilor.

Pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardele Alexandru Lăpușneanu și Tomis, se reabilitează trotuarele, după ce carosabilul a beneficiat de un nou strat de asfalt.

Intervenții asupra zonei carosabile vor avea loc în această săptămână și pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Țepeș Vodă, pe strada Ametistului, pe strada Septimius Severus și pe strada Augustus.

O nouă parcare modernă prinde contur pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă iar pe strada Prelungirea Meșterul Manole din cartierul Veterani carosabilul este reamenajat prin lucrări de compactare.

În ceea ce privește infrastructura de semnalizare rutieră, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!