Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Igienizarea taluzului continuă în dreptul plajei Modern

Igienizarea taluzului continuă în dreptul plajei Modern(110)

👉Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de igienizare a taluzului dinspre plajele din Constanța. Echipele societăților contractate de Serviciul Gestionare Spații Verzi lucrează intens la toaletarea arborilor🪓, aerisirea coroanelor 🌳și curățarea vegetației în exces de pe taluz. În plus, arbuștii care crescuseră necontrolat sunt modelați, iar lăstarii tăiați.

🌿🌱Totodată, se cosește iarba, iar angajații societății de salubrizare, împreună cu beneficiarii venitului minim garantat și cei care prestează muncă în folosul comunității, igienizează întreaga zonă. Lucrările continuă pentru curățarea întregului taluz.

♻️Pentru a menține zona cât mai curată și pentru a avea o priveliște cât mai frumoasă, având în vedere că atât promenadele, cât și plajele sunt dotate cu coșuri de gunoi sau recipiente de depozitare a deșeurilor, rugăm constănțenii să nu mai arunce gunoiul la întâmplare!

#PrimariaConstanta
#igienizaretaluz
#Constantafrumoasa

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii