Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Decebal Făgădău: Probabil că urmează ca domnul premier să ne spună cu subiect și predicat: dacă vreți în concediu, nu mai mergeți în România, pentru că e rău - mergeți în Grecia, mergeți în Bulgaria!

Decebal Făgădău: Probabil că urmează ca domnul premier să ne spună cu subiect și predicat: dacă vreți în concediu, nu mai mergeți în România, pentru că e rău - mergeți în Grecia, mergeți în Bulgaria!(330)

" Îmi este greu să înțeleg ce vor să facă guvernanții. L-am ascultat pe premier și înțeleg așa: guvernul nu are nicio obligație iar nouă, autorităților locale și cetățenilor, ne revin toate obligațiile. Există o lege care obligă guvernul să distribuie măști gratuit persoanelor care au venit până în o mie de lei. Nu au venit aceste măști!

Mi se pare aberant! Dacă încă avem instituții care nu respectă regula purtării măștii în spații închise, cum poți să-i obligi pe niște oameni care au venit în vacanță, la relaxare, să respecte niște reguli care se schimbă de la o zi la alta?

Eu cred că ar fi mult mai simplu ca guvernul să spună clar: domnule, hai să închidem turismul, hai să distrugem afacerile acestea.

Tot timpul sunt amenințări, sunt reguli noi. Probabil ca urmează ca domnul premier să ne spună cu subiect și predicat: dacă vreți în concediu, nu mai mergeți în România, pentru că e rău - mergeți în Grecia, mergeți în Bulgaria.

Asta mai rămâne să ne spună, cât de slabi suntem noi și cât de puternici sunt ceilalți.

Este o măsură aberantă care pune cruce turismului românesc!"

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

TOVARĂȘUL COMAN
scris de Lucian Cristea
Constanteanul 7 aprilie Sunt informat de către publicul meu, mult mai inteligent decât publicul lor și decât mine, că există pr(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii