Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
CS Medgidia dă lovitura pe piața transferurilor la volei!

CS Medgidia dă lovitura pe piața transferurilor la volei!(485)

#TransfernouCSM💫

🔥. Tânăra Miron Cristina este noua achiziție a clubului și va juca pe postul de secund.

🏃🏻‍♀️Cristina a evoluat în Champions League, CEV CUP și Challenge Cup, fiind convocată 4 ani la rând și la echipa națională de seniore a Romaniei.

➡️Este născută la Tulcea pe 21 iulie 1994, a început voleiul la Clubul Sportiv Școlar din același oraș. În anul 2009, Cristina s-a transferat la Tomis Constanța, lansându-se din acel moment în voleiul de înaltă performanță.

🏐Iată palmaresul sau:
Echipe: 2009-2013 CS Volei 2004 Tomis Constanta
2013-2015 CSM Bucuresti
2015-2019 CS Stiinta Bacau
2015-2019 Echipa nationala de senioare a Romaniei 🇷🇴
 

Participari:
2009-2011 cev cup
2011-2013 champions league
2013-2015 challange cup
2015-2018 challange cup
2018-2019 cev cup semifinals

❤️Bine ai venit, Cristina !🙏🏻

⚪🔵#CSMedgidia #TransfernouCSM 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii