Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
La Constanța, nimeni nu rămâne în urmă! Străzi care nu au văzut asfaltul de zeci de ani au devenit acum artere practicabile

La Constanța, nimeni nu rămâne în urmă! Străzi care nu au văzut asfaltul de zeci de ani au devenit acum artere practicabile(38)

Este și cazul străzilor Septimius Severus și Augustus din zona industrială unde echipele Primăriei Municipiului Constanța au executat lucrări ample de asfaltare pentru a le transforma în artere circulabile.

Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanța:

“La Constanța, nimeni nu rămâne în urmă. În toate cartierele orașului nostru se desfășoară lucrări și, așa cum se observă deja, au loc modernizări substanțiale.”

Pe străzile Septimius Severus și Augustus își desfășoară activitatea mulți agenți economici din diverse domenii care recunosc că unii clienți îi ocoleau din cauza faptului că străzile erau impracticabile. Acum, situația s-a schimbat.

“Mulțumim Primăriei Municipiului Constanța pentru că a luat act de solicitările noastre. Faptul că străzile acestea au fost asfaltate reprezintă un avantaj pentru noi dar și pentru clienții noștri. Suntem foarte mulțumiți de faptul că avem acum condiții moderne de circulație”, au declarat agenții economici din zona industrială.

Astfel de lucrări au loc în toate cartierele din oraș unde străzi impracticabile devin acum artere de circulație cu asfalt modern.

Din anul 2016, Primăria Municipiului Constanța a executat lucrări de asfaltare pe un număr de aproximativ 60 de străzi de pământ din diverse zone ale municipiului. Alte aproximativ 20 de artere urmează să intre în execuție în acest an, iar în prezent municipalitatea pregătește documentațiile pentru încă 16 străzi noi.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

COOPERATIVA LUI DRAGOMIR ȘI CELE 10 BRĂȚĂRI DE AUR (MESERII) ALE LUI MOHAMMAD
scris de Lucian Cristea
Trei oameni au ținut pe umerii lor, printr-o teribilă echilibristică, PNL Constanța în picioare. Bogdan Huțucă, liderul(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii