Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată!

O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată!(164)

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău, imobilul ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată.

Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nicio autorizație de construire iar proprietarul clădirii nu a fost identificat.

Lucrările au început în această dimineață și vor fi finalizate în câteva zile.

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă.

Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât, astăzi a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă.

“Nici nu știți cât ne bucurăm că această construcție va dispărea. Este abandonată de zeci de ani. Este un lucru foarte bun că Primăria Constanța reușește să rezolve aceste probleme, aici era un focar de infecție, acest imobil era ca un ghimpe în mijlocul drumului și arăta foarte rău, este foarte bine că se dă jos.”

După finalizarea lucrărilor de demolare, terenul va fi curățat și igienizat. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic orașului.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii