Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
sport
Adriana Matei, transfer valoros pentru CS Medgidia!

Adriana Matei, transfer valoros pentru CS Medgidia!(307)

🔵 CS Medgidia face transfer după transfer la volei, pentru noul sezon competițional! Adriana Matei este noua voleibalistă care a semnat în urmă cu puțin timp cu Medgidia.

🏃🏻‍♀️Adriana va juca pe postul de secund. Este o jucătoare tânără, de mare viitor, care promite că va face o figură frumoasă în culorile alb-albastre.

💫Adriana are un palmares bogat, scriind istorie pentru voleiul romanesc la turneele europene și mondiale de volei pe plaja.

Iată palmaresul sau:

Participări Echipa Nationala a Romaniei:
➡️2012- Echipa Nationala U15 a Romaniei🇷🇴
➡️2013- Echipa Națională U17 a României🇷🇴
➡️2014- Echipa Națională U17 a Romaniei🇷🇴
➡️2015- Echipa Națională U19 a României🇷🇴
➡️2015-2018 Echipa Națională a României de Beachvolleyball🇷🇴
EXPERIENȚA la echipele de club:
➡️2008-2012 -Mircea Eliade Liceul București U13, U15, U17, U19, in Liga a 2-a.
➡️2012-2017 -CSM-ADEP Satu Mare U15, U17, U19, Liga a 2-a
➡️2017-2018- CSM București- Beachvolleyball
➡️2018-2020- Dinamo București- Divizia A1 de volei feminin
 

PREMII OBȚINUTE:
➡️2011- Campion Național U13 și MVP
➡️2013- Campion național U15, cel mai bun spiker și MVP
➡️2014- Campion Național U17 și MVP
➡️2015- U19 Locul III Campionatul Național și cel mai bun Spiker
➡️2013- Locul 3 și MVP la Campionatul Balcan U17 cu echipa Națională a României🇷🇴
➡️2014 - locul III și MVP la turneul PROMASTER, Quimper, Franța
➡️2016- Locul 5 Campionatul Mondial FAVB Beachvolleyball U21
➡️2017- Locul I Turneul de SnowVolleyball CEV Ercies Turcia
➡️2017- Locul I Turneul de SnowVolleyball CEV Uludag Turcia
➡️2017- Locul 1 Turneul Larnaca Satelit CEV Beachvolleyball
➡️2017- Locul 2 Ljubljana Satelit, Turneu de BeachVolleyball
➡️2017- locul 2 U21 Beachvolleyball Campionatul European Baden
➡️2018 - locul 1 * FIVB Beachvolleyball

😍Bine ai venit, Adriana!🙏🏻

⚪️🔵#CSMedgidia #TransfernouCSM 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii