Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Balustrada de pe faleza Cazinoului și-a recăpătat albul strălucitor care o definește!

Balustrada de pe faleza Cazinoului și-a recăpătat albul strălucitor care o definește!(320)

În cadrul lucrărilor anuale de întreținere pe care le execută echipele municipalității pe faleza Cazinoului din Constanța, un loc aparte l-a deținut balustrada de protecție, porțiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei și zidul de apărare din partea de nord a promenadei. Aceasta a fost vopsită alb și nu s-au efectuat niciun fel de modificări de structură sau aspect.

Acum, o parte dintre muncitori repară si vopsesc stâlpii decorativi, iar alții recondiționează pavilioanele pentru ca acestea să redevină locul preferat de întâlnire și relaxare al constănțenilor.

Pentru că august, este, prin definiție, o lună a vacanțelor, echipele Primăriei Constanța fac tot posibilul ca disconfortul creat constănțenilor și turiștilor să fie cât mai mic.

Lucrările se desfășoară de luni până joi, în intervalul orar 07:00 – 14:00, iar locurile în care se efectuează acestea sunt semnalizate corespunzător.


Va mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii