Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Marius Horia Țuțuianu: O infrastructură modernă este extrem de importantă în dezvoltarea locală, regională și națională!

Marius Horia Țuțuianu: O infrastructură modernă este extrem de importantă în dezvoltarea locală, regională și națională!(701)

"În 2016, am preluat o regie autonomă falimentară, însă, în cei patru ani de mandat, împreună cu Lucian Lungoci, administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, am lucrat la foc continuu și am reușit. Astăzi avem o companie profitabilă și performantă.

Astfel, strategia de reabilitare a întregii trame stardale a drumurilor județene, aprobată, încă din anul 2016, prin Master-Planul privind programul cu obiectivele și lucrările, este îndeplinită. Urmînd a căuta finanțări nerambursabile, pentru sectoarele de drumuri care necesită lucrări de reabilitare și modernizare mai ample, în strategia 2021 - 2025.
 

Împreună cu echipa și conducerea RAJDP, am făcut din această regie un exemplu de bună practică, iar drumurile din județul Constanța au fost modernizate la standarde europene."


#implicat #mariushoriatutuianu #constantamergeinainte #rajdp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

RADU CRISTIAN ȘI MAIMUȚA
scris de Lucian Cristea
V-am povestit despre alfabetul lui Berceanu, fost ministru al Transporturilor, care se strâmba ca o maimuță la primul său contact cu oa(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii