Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
Decebal Făgădău: Cred că alegerile locale pot fi gestionate rezonabil, dacă se colaborează la nivel local

Decebal Făgădău: Cred că alegerile locale pot fi gestionate rezonabil, dacă se colaborează la nivel local
(1370)

Principalele declarații ale primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, în această seară, la Antena 3:

" Așa cum la Constanța gestionăm cu responsabilitate situația atât cu locuitorii, cât și cu turiștii, putem sa gestionăm și acest moment electoral, păstrând distanțarea socială, asigurând materiale, inclusiv mănuși de unică folosință, astfel încât ștampila să fie transmisă în siguranță de la un alegător la altul.

Domnul Tătaru s-a remarcat ca ministru al Sănătății prin râsul dlui Alexandru Rafila în emisiunea lui Marius Tucă și acum, prin scuzele președintelui. Vă dați seama că între cele două atitudini, vorbim strict despre incompetență?

Este normal ca domnul președinte să-și prezinte scuze, pentru că și-a asumat guvernul. Președintele a fost mințit si președintele a comunicat în toată această perioadă într-un mod destul de constant, pe când premierul face permanent analize dar nu știe să răspundă la absolut niciun subiect.
Asta ne arată cât de irelevant este Guvernul.

Scuzele ar trebui să fie dublate de o cerere expresă către șeful Guvernului să-l demită pe domnul Tătaru, pentru că s-au luat în calcul niște analize eronate. Tot ceea ce pronunță ministrul Sănătății este pus sub semnul întrebării.

Ce să înțeleagă omul simplu? Se vede lipsa de autoritate si haosul. Acel grup de comunicare științifico-fantastică induce o stare de neîncredere în statul roman.

Vreau să le mulțumesc constănțenilor pentru că sunt responsabili și au înțeles apelurile noastre. "

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii