Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
DREAPTA LUI MUHSCINĂ

DREAPTA LUI MUHSCINĂ(327)

Sunt unii în PNL care umblă tot timpul cu cioara vopsită. Se numesc ciori pastelate. Execută dresuri cu ea pe garduri date din abundență cu var ca să ascundă leopardul. În realitate, nu e nici un leopard! Doar o mâță moartă, care zace, cu mult înainte de declanșarea pandemiei, la domnul George Muhscină în poartă! Mare iubitor de animale fiind, Muhscină nu se poate despărți de mâța moartă, pe care domnia sa a implementat-o în politica dedicată dreptei pe care o încurajează frecvent…Dreapta cu apucături de stânga!

Și eu, dacă aș avea un motan de dreapta, l-aș boteza la fel! Motanul Muhscină, care de liberalii anti Dragomir nu are milă! Nu știam eu de ce domnul Gheorghe Dragomir, veteran în PNL cu insignă, are tot timpul păr de pisică pe manșetele pantalonilor săi, în poale, pe genunchi, în marea majoritate a timpului consumat plus TVA, pe bărbie și pe restul din presupusa pandemie…

Domnul Muhscină are multe calități de felină, inclusiv pe aia cu blândețea înșelătoare și zgâriatul rău...Să nu mă puneți să-l strig pe nume, că nu pot! Când l-am văzut la postul de televiziune LTV, cum stătea ghemuit pe televizorul lui Gigi Haleț, m-a impresionat patosul său revoluționar! De când i-au murit lăudătorii de pandemia laudei de sine, dă de pomană numai cu dreapta!

Dreapta aia strâmbă personală cu care vrea domnia sa să refacă dreapta în teritoriu!

Dreapta aia din burlane pe care vrea el să o reprezinte la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, pentru că a realizat că lui, ditamai miliardarul, nu i se potrivește statutul de independent…

Dreapta cu care vrea să refacă listele cu candidați ai PNL, după următorul program: Mohommad Murad la Primăria Constanța și George Muschină la șefia CJC(!)

Dreapta aia cu care a semnat nenumărate adeziuni la PNL, partid pe care îl cunoaște doar teoretic din diverse manuale, după care l-a părăsit ori de câte ori nu i-a convenit ceva! Din 2016, de când a intrat în politică, mai mult a demisionat decât a luptat!

Când să își însușească liberalismul și celelalte valori ale PNL? Se laudă că a dat foarte mulți bani la partid! Da, este și asta o calitate, dar acum nu este frumos să le scoți ochii celor pe care i-ai ajutat! Îi dau și lui Mushcină dreptate. Ca principal finanțator, merita poate mai multă atenție…Revin pe dreapta.

Dreapta aia cu care și-a pus palma în fund la greu, după care și-a luat valijoara de ginerică și a tulit-o, strigând: “Plec la mama!” Păi, e motiv de laudă că ți-ai dat, pisicuț, cum i-ar spune Băsescu lui Ponta, demisia de peste tot? Partidul îl promovează și dumnealui dezertează ca să nu se spună că sub conducerea lui Huțucă PNL funcționează foarte bine. Dar PNL Constanța chiar funcționează! De asta Dragomir nu mai este util! El ține de istoria anului 2016, când a uitat să facă pasul înapoi.

E jenant că Muhscină, în tentativa sa de a-l ataca pe Mihai Lupu, servește opiniei publice varianta trunchiată a evenimentelor din 2016, ca să îl protejeze pe Dragomir! Dar nu cumva, motănaș pe făraș la LTV, ai avut prea multe funcții pe cap și ai simțit nevoia să te eliberezi? Poate că nu ai făcut față și te-ai agățat de o dramoletă, dintre cele puse în scenă de marele regizor Dragomir, care o ține langa de doi ani de zile că dumnealui nu mai are nici o treabă cu politicul! Cum zicea unul din trupa Divertis? “Ai, bre, mă leși?”

Să continuăm cu dreapta lui Mushcină, care moare de grija lui Mihai Lupu, liberal cu ștate vechi! Lupu este atacat frecvent cu o ură de-a dreptul viscerală de cuplul Mushcină-Dragomir, care a început deja să lucreze la suprafață! Au mijloace tehnice de invidiat. Postul de televiziune LTV a trecut, recent, în arsenalul lui Mohammad! Prima victimă: Mihai Lupu, care nu se află în grațiile dreptei Mohammad-Dragomir-Mushcină.

Dreapta lui Mushcină. Dacă insistă prea mult în alte privințe, riscă să moară și de grija lui Bogdan Huțucă, pe care nu-l întrece, și a lui Mihai Lupu, pe care îl invidiază, se vede pe fața lui, din toate punctele de vedere! Dar nu mai mult decât Dragomir! Pe unde a fost Lupu? Pe acolo pe unde l-a obligat Gheorghe Dragomir, care s-a lepădat de liberalii incomozi pentru el, trimițându-i la plimbare ca să elibereze, chipurile, pentru cei tineri posturile de conducere din PNL! Toți veteranii au făcut pasul înapoi, doar Dragomir a pierdut cadența!

Dacă tot a reintrodus vechiul chestionar gen “Ce ai făcut în ultimii cinci ani?” și proba cu salamul de soia, să ne spună și Muhscină pe unde a umblat de câte ori a demisionat! Cât de supărăcios ar fi din fire domnul Muhscină, nu se face ce a făcut domnia sa. Cu dreapta aia a lui a dreptății și a respectului reciproc, de care face caz când este vorba de domnia sa, s-a străduit să-l pună pe Mihai Lupu într-o lumină cât mai proastă! Dacă are dovezi, să meargă acolo unde trebuie! Eu, însă, l-aș întreba, dacă este atât de corect pe cât vrea să pară, de ce, până la candidatura lui Mihai Lupu pentru CJC, a tăcut?!  După care a venit la televiziunea lui Mahommad să-i “dea în gât” pe liberalii aflați pe “lista neagră” a lui Dragomir! Ținta principală: Mihai Lupu!

Vă spun eu, nici pesediștii nu ar fi venit la televiziunea lui Mohammad ca să facă declarații tendențioase! Indiferent că e stânga sau este dreapta, gentlemanul rămâne gentleman! Dar domnul Muschină nu a avut timp de Lupu, fiind mult prea ocupat cu starea de insolvență în care s-a aflat fabrica de mezeluri a lui Robert Boroianu, feblețea lui Gheorghe Dragomir, pentru că de la relația asta se trag toate necazurile și orgoliile de mari conducători!

Dragomir a crezut că, dacă susține candidatura lui Bogdan Huțucă la șefia PNL Constanța, o să-l poată manipula după cum vrea domnia sa! Pentru că s-a constatat o crasă nepotrivire de caracter, Dragomir a declanșat jihadul sub genericul “Eu te-am făcut președinte, eu te destitui!” Din păcate, cu contribuția unor “tovarăși liberali” de la București, care continuă să se amestece în treburile interne ale PNL Constanța! Așa-i tradiția!

 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
scris de Lucian Cristea
Din tot ceea ce face un primar, consider eu, trebuie să extragem esența. Ce înțeleg eu prin esență? E simplu. Esența este(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte