Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!

PNL SE IMPLICĂ ÎN AFLAREA ADEVĂRULUI DESPRE 10 AUGUST 2018 ȘI PEDEPSIREA VINOVAȚILOR!(335)

Ca un făcut, la români, se adună parcă numai suferințe! Nici nu s-au vindecat vechile răni, că au și apărut altele! Mai mari, mai hidoase, mai dureroase! De doi ani de zile, data de 10 august reprezintă un nou motiv de tristețe și de revoltă! Datele generale sunt cunoscute. Necunoscute sunt împrejurările în care evenimentele din data de 10 august, în urmă cu doi ani, au scăpat de sub control! Miilor de oameni, care au avut de suferit, trebuie să li se facă dreptate! E timpul să afle din ordinul cui au fost gazați, bătuți și umiliți în 10 august 2018.

Partidul Național Liberal a promis încă de atunci că va face tot posibilul pentru ca cei vinovați să plătească în justiție. Este important de precizat că una din primele acțiuni ale guvernului PNL a fost aceea de a declasifica raportul privind evenimentele de atunci, în ciuda încercărilor celor de la PSD de a-i proteja pe vinovați. În plus, s-au declasificat convorbirile purtate de jandarmi prin intermediul stațiilor de emisie-recepție, în cele două zile, de 10-11 august.

Trebuie să avem încredere în Justiția din România. Procurorilor și judecătorilor le revine obligația morală și legală de a afla și prezenta adevărul. Infirmarea clasării inițiale a dosarului arată că instituțiile statului funcționează. Nu vrem ca dosarul 10 august să aibă soarta dosarelor Revoluției și ale Mineriadelor. Dosarul este unul extrem de simplu, toată România a văzut la televizor ce s-a întâmplat acolo.

Românii care manifestau pașnic, care veniseră cu copiii la protest, așa cum o făcuseră și în 2017, au fost atacați cu brutalitate de forțele de ordine, au fost bătuți, gazați, maltratați. Sute de români au ajuns în spital.

În acest moment, 10 august este o rană neînchisă a democrației românești recente, comparabilă cu Revoluția și Mineriada. Aceste 3 evenimente au în comun faptul că politicieni și instituții de forță ale statului român s-au întors împotriva românilor.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
scris de Lucian Cristea
Din tot ceea ce face un primar, consider eu, trebuie să extragem esența. Ce înțeleg eu prin esență? E simplu. Esența este(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte