Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Infrastructură pietonală și rutieră în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș

Infrastructură pietonală și rutieră în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș(157)

Lucrările de reamenajare a pavimentului progresează pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu. În paralel, pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, continuă procesul de reabilitare a carosabilului.

Similar, pe bulevardul Tomis, se decapează trotuarele și se montează pavele moderne pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, se vor asfalta trotuarele pe strada Farului și se va interveni asupra carosabilului pe strada Nehoiului și pe aleea Neajlov.

În cartierul Compozitorilor, municipalitatea continuă investițiile în infrastructura rutieră pe strada Sabin Drăgoi și pe aleile Colindelor și Iosif Sava.

Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ECOLOGIȘTII, NOII ALIAȚI AI LUI MOHAMMAD MURAD
scris de Lucian Cristea
Când te prindea Radu Cristian la înghesuială, în calitatea pe care o avea, aceea de șef al Gărzii Financiare Constanța, te "ardea te(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii