Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
MOHAMMAD MURAD - CANDIDATUL UNIVERSAL

MOHAMMAD MURAD - CANDIDATUL UNIVERSAL(1175)

Suntem în plină criză sanitară și în război electoral. Și, chiar dacă nu ne-am fi aflat în această perioadă agitată, care abundă în cafturi politice și la barieră, orașul Mangalia tot nașpa ar fi arătat!

Degeaba dau unii cu cretă pe pereți ca să arate lucios la public! Degeaba ung clanțele cu miere!
Degeaba spală pescărușul, simbolul orașului Mangalia, cu Dero! Mai bine edilii îl puneau pe Cattani, de la OPC, să dea cu vermorel în tot orașul, că se pricepe! Degeaba pun pavele într-o veselie ca să îngroape Primăria Mangalia în noi datorii! Pe considerentul păgubos că nimeni în țara asta nu este tras la răspundere pentru gafele sau abuzurile comise!

Din acest punct de vedere, toți politicienii sunt o apă și-un pământ! Vin și se duc! Degeaba au contactat oamenii lui Radu Cristian zeci de feline nărăvașe ca să acopere, în stilul lor inconfundabil, gropile orașului! Sunt atât de multe gropi, încât, nu fac față! Mai mult decât atât, din cauza stresului, unele mâțe au început să zgârie rău de tot și, pardon civilizație, chiar să scuipe! Cuvântul de ordine este “ZÂT!” Halal educație la Administrație! Continui.

Administrația Radu Cristian pierde teren în fața lui Zanfir Iorguș. În disperare de cauză, apelează la tot felul de strategii. Cum suta de lei promisă într-o altă epocă nu mai interesează pe nimeni, s-a trecut direct la directivele NATO. De fapt, MOHA. Ca să înțelegeți mai bine, fac următoarea precizare. Așa este alintat de către prietenii săi domnul Mohammad Murad, cel mai mare vizionar și investitor străin de care a avut parte vreodată România în tumultoasa ei istorie! În clipele de tandrețe investițională i se spune MOHA.

Despre Mohammad Murad aveam informații că este absorbit total și cuprins de febra alegerilor locale. Ce altceva decât candidatura sa la Primăria Constanța l-ar putea capta mai mult? Răspuns. Primăria Mangalia!!! Ha, ha, ha, nici chiar așa!

Ce să caute Mohammad la Mangalia? De ce nu la Slobozia sau la Făurei, nod de cale ferată? Doar dacă vrea să-l cumpere pe El Zorab de la fosta herghelie, așa, de chichi!, dar îl sfătuiesc să nu îl caute de dar la dinți pe celebrul cal de curse. El Zorab nu are nici o legătură cu noile mișcări de trupe de pe frontul politichiei noastre.

Debarcarea trupelor MOHA la Mangalia are un singur scop: salvarea lui Radu Cristian, care se încăpățânează să mai obțină încă un mandat cenușiu! Spre exasperarea mangalioților de bună credință, care, în ultimii patru ani, au rămas de nenumărate ori cu buza umflată de atâtea promisiuni deșarte!

Ar fi o naivitate să credeți că Mohammad și Radu sunt adversari pe viață și pe moarte! Aiurea. Credeți că lui Mohammad îi pasă brusc de Mangalia? Știți unde îl doare? Direct în cotul drept perpendicular cu cel stâng! Îi pasă de Radu Cristian! Și, acum, trebuie să-i dea o mână de ajutor, ca să nu piardă alegerile! Și nici domnia sa, avantajul terenului, pentru că o relație cu Zanfir Iorguș, ca primar, nu e pe placul libanezului...Nu a fost niciodată în cele trei mandate pe care Zanfir Iorguș le-a avut ca primar la Mangalia...

În opinia mea, Mohammad Murad și cu Radu Cristian și-au programat să joace pe rând în rolul “iepurelui electoral”, cu scopul de a diminua din voturile lui Iorguș! Poate că, acum, în ceasul al 12-lea, Radu Cristian va înțelege cât de utilă este susținerea, în astfel de momente decisive, a unui partid istoric! Poți fi arogant cu oricine, dar nu cu propriul tău partid!

Mohammad Murad la a 11-a meserie: CANDIDATUL UNIVERSAL.

Mohammad Murad și-a câștigat surprinzător celebritatea datorită celor 10 meserii pe care, zice el, le stăpânește la perfecție. Singura lui dovadă, în acest sens, este stetoscopul pe care îl ține legat de gât ca să nu-l piardă. Meseriile l-au făcut mare și bogat pe Mohammad! Meseria-i brățară de aur.

Ziceam că cele 10 meserii i-au adus o mare popularitate în rândurile generației tinere de la sate. A fost reinventată școala profesională. A fost reevaluat cricul. A fost prezentat plugul. Însuși Mahommad, ca să trec direct la aplicații, nu a stat pe loc, are deja în palmares meseria a 11-a!

Este vorba despre meseria de candidat universal la alegeri de tot felul. Moha, cum îi zic prietenii, a realizat că partidele politice din România traversează o criză fără precedent în materie de cadre competente și a acționat în consecință. A scos la înaintare meseria a 11-a, aceea de candidat universal, adică bun la toate!

Mohammad, candidatul universal, adaptabil peste tot, deși, inițial, s-a spus că acționează numai în localități cu rang de municipiu. Inițial, Mohammad trebuia să își facă debutul la Năvodari, în perioada de precampanie, dar a renunțat din cauze necunoscute nouă. A anunțat apoi cu surle și trâmbițe că e pregătit să candideze pentru Primăria Constanța. Un bâlci total de la un cap la altul! Un fiasco cu intervenția unor “vrăjitoare” de la USR, caterinci cu aripa Dragomir și cu nea Alecu, care, în scopuri electorale, a tăiat oaia și berbecul.

I-a reușit lui Mohammad a 11-a meserie. Aceea de CANDIDAT UNIVERSAL.

Deviza lui sună așa: Azi la Ploiești, mâine la Pitești, primar te numești!”  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NAVA “AMIRAL KIȚAC” S-A SCUFUNDAT. CINE EFECTUEAZĂ RANFLUAREA PARCĂRILOR AFLATE LA BORD?
scris de Lucian Cristea
Nu știu eu de ce am senzația că parcările din Constanța miros a petrol, când vine vorba de prețuri aberante, taxe cât pentru o ranf(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii