Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție, șoferi! Se asfaltează carosabilul pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și bulevardul Tomis al bulevardului Mamaia

Atenție, șoferi! Se asfaltează carosabilul pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și bulevardul Tomis al bulevardului Mamaia(307)

După ce săptămâna trecută s-a turnat asfalt pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu, utilajele intervin în această noapte pe celălalt sens de mers, traficul rutier fiind restricționat parțial, pe porțiunea pe care se lucrează, în intervalul orar 19:30 – 05:00. Intervențiile vor continua și vineri noapte, cu aceleași restricții de trafic rutier.

Proiectul de modernizare a bulevardului Mamaia prevede trotuare recondiționate, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde.

Pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

De asemenea, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost modernizat prin reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!