Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
MOȚIUNEA DE CENZURĂ - UN EȘEC  ANUNȚAT

MOȚIUNEA DE CENZURĂ - UN EȘEC ANUNȚAT(642)

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD a eșuat lamentabil. Cu alte cuvinte, un eșec anunțat! PSD nu a fost capabil să asigure prezența necesară în Parlament pentru a o pune în dezbatere.

Planurile meschine ale PSD au ieșit la suprafață. Ținta s-a dovedit a fi cu totul alta decât presupusele sale bune intenții. PSD își dorea să lase România fără Guvern, practic fără instrumentele necesare pentru ca statul român să apere viața și sănătatea românilor. Cât cinism! Ca să-i bage pe alții în groapă, de fapt, pe noi toți, PSD a dovedit că este în stare de orice joc murdar și periculos!

PSD și-a dorit, cu intenție, să facă rău României! Este de apreciat faptul că USR, PMP, UDMR, parlamentarii minorităților nu au intrat în acest joc al PSD și nu au girat acest demers toxic. Cum poate fi catalogată o astfel de manevră mortală? Dacă vrea să se sinucidă, mă rog, e treaba lor! Dar de ce să îngroape România? Știu că pesediștii țin la renumele lor: “PSD, groparul României”, dar nici chiar așa!

Guvernul PNL este concentrat în acest moment să identifice cele mai potrivite soluții pentru problemele curente cu care se confruntă românii. Guvernul PNL este preocupat ca România să treacă cu bine de această criză!

Declarațiile premierului Ludovic Orban, după constatarea lipsei de cvorum la moțiunea PSD: https://gov.ro/ro/stiri/participarea-premierului-ludovic-orban-la-edinta-comuna-a-camerei-deputatilor-si-senatului-privind-dezbaterea-motiunii-de-cenzura-initiate-de-205-deputati-i-senatori
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii