Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
CT BUS lansează sistemul de e-Ticketing ABT!

CT BUS lansează sistemul de e-Ticketing ABT!(192)

#Constanța devine, astfel, primul oraș din țară care implementează această tehnologie împreună cu facilitățile plăților cu 💳card bancar în regim de tranzit.

 

🟢E-ticketingul este esențial unui oraș în plină dezvoltare, iar achiziția acestei tehnologii plasează Constanța în topul exclusivist al orașelor smart, asemenea sistemelor din Londra sau Viena.

🔴Avantaje e-ticketing:

Integrarea facilă cu alți operatori de transport și cu alte instituții (parcări, muzee, etc), întrucât sistemul nu mai depinde de layoutul de card; integrarea cu o instituție de clearing poate realiza distribuția automată a veniturilor.
🔵Călătorul poate achiziționa un număr nelimitat de titluri de călătorie, iar sistemul va selecționa întotdeauna soluția cea mai avantajoasă pentru acesta, atât la emitere cât și la validare;
🟡Călătorul are la dispoziție numeroase variante de achiziționare a titlurilor de călătorie: portal online, aplicație mobilă, punct de vânzare, automat de vânzare;
🟣Plata cu cardul bancar direct la validator, nu a unei călătorii cu preț fix, ci în funcție de politica tarifară a operatorului de transport, astfel că se poate plăti un bilet tip check in - check out / distanță sau în funcție de tipul liniei, de oră, de numărul de călătorii pe o perioadă de timp, etc.
🟠Folosirea cardului bancar exact așa cum este folosit un card proprietar de transport în prezent. Denumirea de „card as a credential” este deja populară în transport și permite călătorului activarea de abonamente de transport pe cardul bancar, inclusiv a celor subvenționate degrevând în timp operatorul de transport de activitatea de personalizare și vânzare a cardurilor proprii.
🔵Puncte de vânzare la terți, echipate cu dispozitive mobile light (telefon sau tabletă) care le permit partenerilor să reîncarce conturile călătorilor fără a fi nevoie de infrastructuri sofisticate.
🟢Portal web pentru călători, care simplifică procesul de achiziție pentru călători: în cadrul portalului, o persoană poate gestiona un portofoliu de conturi (contul propriu și conturile membriilor familiei) și își poate prelungi abonamente, reîncărca portofele electronice și asocia card bancar contului de transport.
📲Aplicații mobile pentru sistemele de operare Android și iOS care au funcții similare cu cele din portal.
✅Integrarea de tehnologii și sisteme ce asigură administrarea în mod eficient și securizat a resurselor orașului, contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, la dezvoltarea comunității și protejarea mediului. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii