Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
ANDREI POPESCU, departe de  bălăcăreala dintre partide și politicieni, AProape de constănțeni!

ANDREI POPESCU, departe de bălăcăreala dintre partide și politicieni, AProape de constănțeni!(509)

Candidatul independent Andrei Popescu a transmis pe pagina sa de socializare următorul mesaj către constănțeni:

 

" Dragii mei,

Ne mai despart doar două săptămâni de întâlnirea de la urne. Până acum m-am concentrat pe a vă spune ce am făcut, dar mai ales pe ce voi face. Am evitat circul, scandalul, minciuna, toate activităţile care vând foarte bine în campania electorală. Am luat oraşul la pas şi am dus o campanie eminamente pozitivă, exact aşa cum v-am promis din prima zi.

Ştiu, unii dintre voi mi-au reproşat, prieteneşte, că nu mor cu ei de gât, ca să citez dintr-un prieten 😊

Ştiţi cât de uşor este să înjuri, să minţi şi să fii agresiv, mai ales în politică? Sunt convins că vedeţi de ani buni bălăcăreala dintre partide şi politicieni, bălăcăreală care nu a ocolit nici această campanie electorală. Nu la fel de uşor este să faci o sinteză a problemelor cu care se confruntă oraşul şi să propui soluţii serioase, să duci o competiţie decentă şi să te ţii departe de troacă. Pentru primul tip de comportament nu este nevoie de conţinut, este nevoie doar de „huo”; pentru al doilea este nevoie de timp, de studiu, de muncă.

Eu am ales a doua cale, pentru că, în naivitatea mea, cred că vremea lui „ba pe-a mă-tii”, la modă astăzi, trebuie repede înlocuită cu vremea lui „vreau şi pot să fac”. O campanie electorală, indiferent de nivelul ei, nu trebuie să dezbine susţinătorii candidaţilor, să îi facă să se urască între ei, ci trebuie să unească oamenii în jurul obiectivului primar al oricăror alegeri: binele tuturor.

Din păcate, este prea mult hate în Constanţa, prea multă toxină electorală. Eu nu vreau şi nu voi fi părtaş acestui tip de campanie. Voi rămâne fidel campaniei pozitive, bazate pe ce vreau să fac în următorii patru ani.

Nimeni nu câştigă din campaniile negative, iar cel care pierde cel mai mult este oraşul."

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

CINE TÂNJEȘTE DUPĂ PRIETENIE ȘI PURITATE, SĂ MEARGĂ LA DELFINARIU!
scris de Lucian Cristea
Rămân în mintea noastră o parte din personajele sau momentele care ne-au marcat copilăria și chiar destinul. Eu întotdeauna mi-am do(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii