Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Rechizitele pentru clasa a II-a ce sunt oferite din partea Primăriei Constanța

Rechizitele pentru clasa a II-a ce sunt oferite din partea Primăriei Constanța(92)

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, acordă și în acest început de an școlar rechizite și ghiozdane pentru cei peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. Astfel, anul școlar începe fără grija cumpărăturilor pentru părinți și bunici.

Pachetele achiziționate conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

Pentru ca toți părinții să știe exact ce primesc din partea Primăriei Constanța, prezentăm, pe rând, conținutul cutiilor, pe categorii de vârstă.

Fetele și băieții din clasele 0-IV vor descoperi în cutiile pregătite special pentru ei toate rechizitele de care au nevoie. Ghiozdanele conțin penare cu pixuri, stilouri și creioane, etichete autoadezive, blocuri de desen, caiete dictando și matematică, mapă pentru îndosariere, caiete de lucru și activități, dar și cărți, toate diferențiate în funcție de gen și vârstă.

Mai exact, în cutia frumos colorată elevii de clasa a II-a vor găsi un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Frozen 2“ (fete) și „Cars“ (băieți). De asemenea, vor primi un penar cu 32 de piese (12 creioare colorate, 1 creion HB, 1 pix cu mină albastră, 1 pix cu mină verde, 12 carioci, 1 ascuțitoare, 1 radieră, 1 riglă de plastic, 1 orar, 1 tabel cu tabla înmulțirii), bloc de desen format A4, set de acuarele de 12 culori și pensulă, 2 caiete A5 tip dictando, 2 caiete tip A5 matematică, 1 stilou, 2 cartușe de cerneală albastră, 30 de etichete autoadezive și o mapă de plastic pentru îndosarierea fișelor de lucru.

La capitolul cărţi şi caiete, pachetul este format din caiete de lucru și de activități, organizate, de asemenea, pe nivel de studiu. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite: caietele de lucru - „Matematica și explorarea mediului pentru clasa a II-a“, „Exerciții și probleme de matematică și explorarea mediului“, „Comunicare în limba română pentru clasa a II-a“, „Dezvoltare personală clasa a II-a“, „Arte vizuale și abilități practice pentru clasa a II-a“ și caietul de activități integrate - „Sunt curios, deci învăț“.

Vom reveni cu pachetele specifice pentru Clasa a III-a.  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii