Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Chiriașii Regiei din Campusul Social Henri Coandă care se încălzesc cu energie electrică vor beneficia de încălzire cu energie termică furnizată în sistem centralizat

Chiriașii Regiei din Campusul Social Henri Coandă care se încălzesc cu energie electrică vor beneficia de încălzire cu energie termică furnizată în sistem centralizat(121)

 Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a implementat deja acest tip de încălzire pentru o parte din blocurile din Campus, iar beneficiile se văd mai ales iarna, la plata facturilor.

 

Am purtat discuții cu domnul primar Decebal Făgădău și am decis să implementăm acest sistem în toate blocurile unde locatarii se încălzesc cu energie electrică. În perioada următoare vom găsi soluția tehnică pentru a realiza investiția necesară, împreună cu conducerea RADET Constanța”, a declarat directorul RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.


În ansamblul de locuințe Henri Coandă există deja 6 centrale, pe strada Zmeurei. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

OBRAZUL DE CATIFEA AL MANGALIEI
scris de Lucian Cristea
În facultate, aveam un coleg care, ori de câte ori se amețea bine la câte o sindrofie, avea și el o dambla...Se replia repede în căm(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii