Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Carosabilul modernizat pe strada Nehoiului din cartierul KM 4!

Carosabilul modernizat pe strada Nehoiului din cartierul KM 4!(140)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a finalizat lucrările de reabilitare a arterei de circulație. S-a intervenit cu utilaje pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, după ce carosabilul decopertat a fost îmbrăcat în binder - stratul de suport. Stratul de uzură are rolul de a asigura o mai bună rezistență la traficul rutier intens.

Prin programul de reabilitare a infrastructurii rutiere din zonele rezidențiale, în această primăvară s-a recondiționat carosabilul pe mai multe artere secundare din cartierul Faleză Sud. Este vorba despre strada Pajurei, strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi și strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.

Facem din nou apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii