Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Încep lucrările la fundația Sălii Polivalente Constanța

Încep lucrările la fundația Sălii Polivalente Constanța(588)

Primele transporturi de oțel beton au ajuns deja iar echipele de specialiști se pregătesc să monteze grinzile de fundare. Vorbim despre prima etapă a lucrărilor de construcție a sălii de sport ce va avea o capacitate de peste 5 mii de locuri.
Noul amplasament din zona Badea Cârțan va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial.

Ing. Gheorghe Pricop – șef șantier Sala Polivalentă Constanța:Au sosit primele transporturi de fier pentru montajul grinzilor de fundare, estimăm ca în următoarea lună să finalizăm fundațiile și grinzile de capăt pe tot tronsonul. Vorbim în acest moment despre prima etapă a lucrărilor, una extrem de importantă”.
Ilias Vebi – șef șantier Sala Polivalentă Constanța: “Perna de pământ este finalizată în proporție de 80%, ne pregătim să turnăm betonul de egalizare pentru restul de amplasament. Săptămâna viitoare vom acoperi cam 30% din totalul de fier pentru grinzile de fundare”.


Proiectul include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative și de agrement cu multă verdeață.

Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii