Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
CATTANI MOARE DE GRIJA BUNICILOR!

CATTANI MOARE DE GRIJA BUNICILOR!(664)

Când vine vorba de voturile electoratului, lui Horia Constantinescu i se învârte capul precum un radar defect! Adică înainte și înapoi. Ca simbolistică, pe vremea asta, se raportează la un personaj drag nouă tuturor: BUNICUL.

Eu sunt primul bunic din România care s-a bucurat de atenția venită din partea lui Horia, protectorul tuturor consumatorilor. Foarte nervozat, după ce am scris un pamflet dedicat lui Adrian Năstase, căruia îi datorează ascensiunea sa în viață! Dincolo de injurii și amenințări cu o anumită tentă, m-au indignat glumele proaste și aluziile mârlănești spuse la adresa bolnavilor de Parkinson, eu numărându-mă printre suferinzi ! E trist, măi, Cattani, să cerșești voturi cu telefonul de la Bunici! Din cauza bolilor de care suferă, unii dintre ei chiar “tremură ca un rahat”! Am reprodus exact vorbele tale!

Nu îți ascund că mă gândesc cu o anumită nerăbdare la momentul în care vei tremura după ce acoliții tăi vor pierde alegerile la Constanța și în toată țara! Dacă un asemenea personaj, care emană doar ură la adresa Bunicilor, câștigă alegerile locale la Constanța, înseamnă că suntem lipsiți de noroc sau pedepsiți pentru alți 50 de ani de întuneric! După ce ne-a mințit că nu face politică și că nu este interesat de vreo funcție importantă, cel care s-a autointitulat Cattani se joacă cu noi “de-a candidatul”!

Întreb. Ceea ce face numitul Horia Constantinescu, de la caftul cu cearceaful cu o fostă muncitoare de la APACA, pe nisipul său de la Costinești, și până la demonstrațiile cu Vermorel, se integrează în conceptul numit “Muncă de partid”? Sau, fiind vorba de o campanie electorală, i se acceptă tot felul de strâmbături, măști de groază, măști de gaze, măști pentru prevenirea crizelor de isterie, conceptul Bau-Bau, o deghizare pe zi la alegere, inspirată de regulă din fabule cu cașcaval…Cașcaval? Unde este cașcavalul, sigur este și corbul! 

Întrebare ajutătoare. De ce lui Horia Constantinescu i se spune, în tot timpul anului, comisarul Cattani ? Când prindea păsări congelate și dădea cu ele de pământ în direct la TV, inclusiv un fluture pe lampă, exista o explicație...Nu avea trecut pe spatele etichetei principale modul de întrebuințare al zburătoarei! Nu avea trecut, ci doar prezent! De aceea, unii o puneau de-a dreptul vie pe masă la bucătărie! Acum, când dă cu Vermorel pe scările blocurilor, scuipând produsul dintr-un borcan căruia îi sărea des muștarul, nu mai există, ca imagine, nici un element comun între domnia sa și Cattani!

Și, cu toate acestea, i se spune Cattani în continuare! Chiar și în timpul campaniei electorale, când impactul asupra contracandidaților și electoratului credul este vizibil din punct de vedere emoțional…

Întrebare încuietoare. Dacă Horia candidează pentru Primăria Constanța, statutul său nu este cumva incompatibil cu ambiția sa nefireasc de răutăcioasă de a-i controla pe toți până la UNU - ora lui preferată! Adversarii săi doar candidează! El mai și controlează! Că așa a fost înțelegerea cu PSD acum 3 ani! Să aibe și ei un Cattani pe post de aspirator și să mai strice jocurile unora!

M-am convins că Horia Constantinescu, șeful de la Protecția Consumatorului, ne-a plimbat cum a vrut el cu căruciorul neînmatriculat al PSD, pozând în diverse ipostaze! Când politic, când apolitic, când candidat, când doar iepuraș!, țară, țară, vrem pălmași, când adulat de câte o fostă iubită căzută din elicopter, când nuntaș la Snagov, când instructor de manele, când sângele lui Adrian Năstase apă nu se face!, când protectorul bunicilor!, voi reveni, când șef de autobază etc.

Cu bunicul, cazul meu, caz social! Acum, mai nou, și-a schimbat partidul, dar nu știu până la ce oră! În fine, l-au pus la treabă! În definitiv, de ce l-au detașat pesederiștii la Constanța? Ca să bage frica în corupți! În corupții altora, nu în corupții lor! Acum candidează la Primăria Constanța! Dacă îl întrebi de ce, motivează că nu a vrut! L-au obligat unii mai forțoși, încântați de jocul lui de picioare…

Doamne, dacă l-ați fi auzit cum țipa pe baltă ca o broască isterizată de refuzul autorităților de a-i da viză pentru Italia! Că el nu candidează, că l-au confundat cu Bivolaru etc. Aiurea. Ziceri de-a lui Horică, căruia ar fi trebuit să i se spună Fantomas și nu Cattani!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

NE ÎNTOARCEM ÎN EVUL MEDIU!
scris de Lucian Cristea
Trăiesc cu senzația că mă aflu într-un tren al timpului pierdut, care trece dintr-un tunel în altul, are o frecvență bună în mers(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii