Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Pasiunile nu țin cont de vârstă!

Pasiunile nu țin cont de vârstă!(112)

16 constănțeni cu vârste de peste 80 de ani au card CT BIKE și folosesc cu regularitate bicicletele puse gratuit la dispoziție de Primăria Municipiului Constanța. Nici cei mai tineri nu se lasă mai prejos. Anul acesta au fost efectuate peste 55.000 trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 49 de minute. În continuare, „recordmenul” constănțean își consolidează poziția de lider: 305 curse efectuate în 2020. Podiumul este completat de alți doi pasionați care au efectuat 248, respectiv 220 de curse.

Reamintim faptul că orice turist sau constănțean cu varsta de peste 14 ani poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator.

Cu acest card de utilizator, poate folosi gratuit una din cele 390 de biciclete puse la dispoziție de municipalitate. Utilizatorii trebuie să respecte câteva condiții: trebuie să dețina un card CT BIKE, să se încadreze în intervalul orar 07:00-24:00, de luni până duminică, ultima închiriere se poate face până la ora 22:00, echipamentul va putea fi ridicat şi returnat de la orice staţie de biciclete în regim self-service iar utilizatorul poate închiria simultan doar o bicicletă. Nu pot fi subînchiriate, folosite la curse de biciclete, pentru transportul de pasageri sau în situații de vânt puternic sau furtuni.

Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00).

Reamintim faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.

Vă recomandăm să respectați normele elementare de igienă atunci când folosiți bicicleta!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii