Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Ediția de toamnă TINIMTEX și-a deschis porțile!

Ediția de toamnă TINIMTEX și-a deschis porțile!(202)

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), după o intrerupere de 7 luni, cauzată de restricțiile impuse de autorități, în condițiile epidemiei cu noul Coronavirus, organizează, în perioada 30 septembrie - 04 octombrie 2020, ediția de toamnă a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia și reunește circa 100 de firme, dintre care peste 50 de firme de confecții pentru adulți și copii, circa 20 de firme de încălțăminte, poșete și accesorii și 25 de firme cu articole din piele și blană, dintre care una din Grecia. Sunt prezenți producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind din Constanța, București, Iași și Brașov.

Din totalul participanţilor, peste 50 % sunt producători.

Ediția din luna septembrie 2020 a târgului TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această toamnă, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel :

- Pavilion Expozițional parter - confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii

- Pavilion Expozițional etaj - genți și accesorii, încălțăminte

Program de vizitare:
-miercuri, 30 septembrie- sâmbătă, 3 octombrie, între orele 10.00-19.00;
-duminică, 4 octombrie, între orele 10.00-16.00
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii