Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Au furat gardul de la locul de joacă!

Au furat gardul de la locul de joacă!(73)

Doi tineri din Constanța, mutați recent la o casă din cartierul KM 5, au considerat că cel mai simplu și ieftin mod în care își pot amenaja noua locuință este să se folosească de gardul metalic al unui loc de joacă din apropiere. Zis și făcut. Fără nicio reținere, au scos gardul care împrejmuia locul de joacă și l-au dus la ei acasă.

Nu au putut însă să se bucure foarte mult de noua achiziție, pentru că polițiștii locali din cadrul Primăriei Constanța au fost sesizați de oamenii din zonă și au intervenit cu promptitudine.

Prejudiciul a fost recuperat iar cei doi tineri au fost predați reprezentanților IPJ Constanța. Oamenii legii le-au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat. De asemenea, pe numele celor doi, reprezentanții Primăriei Constanța au depus plângere pentru distrugere.

Vă rugăm să semnalați aceste fapte antisociale care ne afectează pe toți la numărul de telefon 0241.484205 sau 0799.606142 (WhatsApp)- Direcția Generală Poliția Locală.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii