Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Horia Țuțuianu:

Horia Țuțuianu: "Astăzi și ultima promisiune făcută locuitorilor județului Constanța a fost dusă la îndeplinire!"(355)

"👷‍♂️ Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere a județului Constanța continuă.

✴️ Atunci când este vorba de dezvoltarea județului, suntem obligați să facem toate eforturile posibile, iar finanțările nerambursabile atrase de Consiliul Județean Constanța în ultimii patru ani, contribuie la dezvoltarea județului și creșterea calității vieții locuitorilor.

🗓 Astăzi am semnat Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu”. Este un proiect extrem de important, care face parte din portofoliul vast de proiecte derulate de Consiliul Județean Constanța.

❇️ Valoarea contractului este de peste 18 milioane de euro 💶 din fonduri europene 🇪🇺 și va contribui la eficientizarea rețelei de drumuri 🛣 din județul nostru.

💬 Consider că este o mare realizare în ceea ce privește reabilitarea infrastructurii rutiere și creșterea siguranței pe drumurile județene. Un trafic interjudețean fluent aduce cu sine o dezvoltare a schimburilor comerciale și a circulației între localități."

#constantamergeinainte #investitii #proiecte #infrastructura #drumurijudetene #ht #implicat
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii