Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
foileton

CINE IL CAUTA DE OUA PE BLAGA?(25922)

 De când Elena Udrea a devenit oarecum mai durdulie, în postura inedită de candidată la preşedinţie, ceea ce reprezintă o mare surpriză pe mapamond, de la delfini încoace, ca simbol al turismului socialist pe nou, viaţa sa romanţată seamănă tot mai mult cu adolescenţa lui Blaga, politicianul. In cazul doamnei Udrea, întoarcerea domniei sale în iatacurile Palatului Cotroceni, în postura de prezidentă eminentă, ar fi o demonstraţie clară că, în politică, pământul este al dracului de rotund şi de nărăvaş. In această ipoteză de lucru, abia aştept ca prezidenta eminentă să-l convoace, în miez de noapte, la Cotroceni, pe Trăienică, legat direct de cacofonie, care, acum şi deocamdată, de nimeni nu are frică...Desigur, în pijamale şi papuci de casă, singura dovadă palpabilă, în vremuri de răstrişte şi jale, că dumnealui e apolitic şi ştie să sară gardul la palat. Abia acum pricep de ce domnul preşedinte vrea ca Nuţi să se plimbe cu telegondola pe la conducerea PDL, cu dric la poartă şi cai mascaţi, vorba unui cântec de inimă albastră, urmând a fi propulsată pe noi culmi de progres şi civilizaţie.Intr-o ţară în care voturile exprimate împotriva preşedintelui sunt trecute prin maşina U.E. de tăiat hârtie şi alte deşeuri rădăcinoase, promovarea femeii preferate reprezintă o sarcină care nu se discută, ci se execută. Ingâ. Cu Băsescu la poartă, chiar în locul unde se găseşte o pisică moartă, orice este posibil! Doar bietul domn Blaga, om de omenie şi de cumetrie, mai crede, la unison cu visătorii incurabili care au votat destituirea lui Băsescu, europeanul, în trecutul său de fost buldog prezidenţial! Si, ca atare, candidează, fără permis de conducere, suspendat de o bună bucată de vreme, pentru funcţia de preşedinte al PDL! Chiar nu simte domnia sa cum îl furnică petele de dalmaţian? Chiar nu se gâdilă când îl caută unii de ouă exact unde nu trebuie?! Si Năstase, la vremea maturităţii sale politice, îşi invita adversarii politici în cuibarele sale de la Cornu, ca să-i numere ouălele. Si, ca să vezi şi să nu crezi, băieţii, pe post de clocitoare socialiste, i le-au numărat cu vârf şi îndesat! Ba, culmea perseverenţei capitaliste, i le numără şi astăzi cu mult aplomb şi zel băsist! Domnul Blaga nu înţelege că mersul istoriei are alt ritm şi dispeceratul nu se află în curtea domniei sale. Ambiţiile Băsescului sunt mai presus de visele politice erotice ale domnului Blaga. Poate că ne este scris ca, la cârma ţării, după un marinar rupt din „ călindar”, să avem parte de o femeie, ceea ce, din punct de vedere organizatoric şi al vieţii de partid, nu este rău. Mă întreb, însă, în caz de extremă urgenţă, cum o să sară domnul Blaga gardul la Cotroceni! Mai ales că dumnealui nu obişnuieşte să piardă nopţile...

Taguri: Blaga, Udrea, PDL

Comentarii

Simi
30-04-2014
Cu prezidentialele este cam asa dar,mai nou,Florin Popescu a intrat in malaxorul Cotrocenilor.Ce sa-i faci !Nuti e singura,Popica tanar,poate cu viitor.(inainte de a fi "genit" de "marinel".Si hopa..DNA.)
Astazi ca sa ajungi Primar intr-o comuna sau oras trebuie sa dovedesti sefuluii de partid,care te propune si sustine,ca ai doua calitati;STII SA FACI ADUNAREA SI IMPARTIREA.Cand uiti de impartire te va vizita DNA-ul.Cam multi Primari au patit-o in Caras.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MOHAMMAD MURAD FACE ALERGIE CÂND ÎL VEDE PE CATTANI!
scris de Lucian Cristea
În tentativa sa de a-l ajunge din urmă, în materie de popularitate, pe Rareș Bogdan, domnul Gușă a organizat, la postul de(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii