Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Ce străzi și parcuri sunt dezinfectate astăzi

Ce străzi și parcuri sunt dezinfectate astăzi(107)

Primăria Municipiului Constanța asigură permanent dezinfecția pe străzile, trotuarele, locurile de joacă și aleile din oraș. Echipele municipalității acționează astăzi pe următoarele străzi și bulevarde: bulevardul 1 Mai, strada 1 Mai vechi, strada Baba Novac, strada Dezrobirii, strada Eliberării, strada I.L Caragiale, strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, dar și aleile de acces și din parcurile - Casa de Cultură, Gară, Far, Dragoslavele și Tăbăcărie.

Totodată, aleile de acces către spitalele din municipiul Constanța sunt dezinfectate zi de zi.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor. Chiar și așa, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat pe străzi, alei, trotuare.

În continuare trebuie să fim atenți, să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm normele de igienă!

Fiți responsabili! Aveți grijă de voi și de cei dragi!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii