Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
„Bucuria prin ochii autismului”, proiect finanțat din fonduri nerambursabile de Primăria Municipiului Constanța, mâine, în Țara Piticilor

„Bucuria prin ochii autismului”, proiect finanțat din fonduri nerambursabile de Primăria Municipiului Constanța, mâine, în Țara Piticilor(306)

Activitatea are loc în săptămâna dedicată Zilei Internaționale de Educație Nonformală 2020. Vor participa 100 de copii cu dizabilități și 50 de copii din învățământul de masă.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit o mulțime de surprize: activități ludice, cercuri de art-terapie, ateliere de obiecte unice din lână, etc. Totodată, vor fi prezente personaje de poveste, teatru de păpuşi, în funcţie de vârsta şi deficienţa copiilor. Vor fi ateliere de pictură, ateliere de împâslire și ateliere cu obiecte din lemn. Totodată, copiii se vor bucura și de spectacole de teatru de păpuși.

Toate activitățile vor avea loc în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii. În cadrul evenimentului vor exista puncte unde se vor găsi măști, mănuși și dezinfectant de mâini.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, administrată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța va fi închisă pentru public mâine, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii