Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Primăria Municipiului Constanța a creat un site dedicat documentației de urbanism - Plan Urbanistic General municipiul Constanța

Primăria Municipiului Constanța a creat un site dedicat documentației de urbanism - Plan Urbanistic General municipiul Constanța(148)

Evoluția lucrărilor în cadrul contractului de realizare a Planului Urbanistic General va fi extrem de transparentă, iar constănțenii vor putea veni cu observații la fiecare etapă a realizării acestuia.

Mai exact, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția de Urbanism, a creat un site dedicat documentației de urbanism - Plan Urbanistic General municipiul Constanța - https://storymaps.arcgis.com/stories/88510f3716be47629efb590869419ec6?fbclid=IwAR1dxS4mfmUQpt7tDlu4FUOYkTAIDs8AzmYba6TY8eqdEhrP6l_MLjTJqjQ

Pe această platformă au fost adunate documente, studii și ghiduri care vor fi preluate în cadrul viitoarei documentații de urbansim - P.U.G. Tot aici vor fi centralizate și publicate toate materialele de interes public, în cadrul activității de actualizare a P.U.G.-ului, pentru a fi dezbătute în cadrul întâlnirilor tematice.

Începând de ieri, prin acest story maps toate persoanele interesare pot vizualiza informațiile cu privire la etapa I aferente activității de actualizare PUG – contract, notă de comandă și ordin de începere. Tot pe această platformă, constănțenii au posibilitatea de a-și exprima și opiniile accesând butonul „Opinia Ta/Your Opinion“.

De asemenea, documentele menționate pot fi consultate și accesând site-ul Primăriei Constanța www.primaria-constanta.ro la secțiunea Achiziții Publice - Contracte - http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Achizitii-publice/contracte/259-proiectare-puz/binder1.pdf?sfvrsn=2

Documentația de urbanism P.U.G. are atât caracter director şi strategic, cât şi caracter de reglementare şi reprezintă principalul instrument de planificare operaţională, constituind baza legală pentru realizarea programelor şi acţiunilor de dezvoltare sustenabilă.

În cadrul activității de informare și consultare a publicului vor fi organizate întâlniri și comisii, respectiv dezbateri, iar calendarul acestor evenimente va fi anunțat pe această pagină, dar și pe site-ul Primăriei Constanța www.primaria-constanta.ro.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PĂLĂRIERII PRIMARULUI CHIȚAC
scris de Lucian Cristea
Nu o cunosc pe doamna Felicia Ovanesian! Unii spun că ar fi "muza" primarului Constanței în probleme de administrație, alții zic(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii