Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
PESEDIȘTII CONSTĂNȚENI MAI AU PARTID?

PESEDIȘTII CONSTĂNȚENI MAI AU PARTID?(1522)

Halatul. Unde-i halatul? Dar partidul? Unde-i partidul? PSD Constanța, unde e?

Zilele acestea, s-au dus lupte grele între pesediștii constănțeni pentru un loc în Parlamentul României. A fost o luptă dură, lipsită de amabilități și de gesturi care să ateste faptul că domnii care râvnesc la un loc în Parlament fac parte din unul și același partid: PSD Constanța!

Tot încercând să-l desființeze cu lăutari pe Horia Țuțuianu, domnul Felix Stroe a reușit să-și îngroape de unul singur propriul partid!

Dar oare PSD Constanța a existat vreodată? În acte, da, dar ca simbol, ca imagine, ca forță în toate direcțiile? Eu am văzut, mai ales în ultimii ani, o singură imagine. Una singură! Imaginea lui Felix Stroe!

Formula “Partidul e în toate cele ce sunt” a fost înlocuită cu “Felix e în toate cele ce sunt…” Figura lui de lup singuratic s-a amplificat în aceste zile în care miza uriașă a listelor pentru alegerile parlamentare i-a scos din minți pe pesediștii constănțeni.

Puciul pus la cale de Stroe, care l-a avut ca țintă pe fostul președinte al CJC, s-a întors împotriva lui! De ce i-a fost teamă, adică de trădători, nu a scăpat! A lovit ca întotdeauna în cine nu trebuia! A pus partidul pe fundal, domnului îi plac peisajele, și a acționat doar de capul lui…

A fost la un pas de a ieși din toate jocurile politice! Lupta pentru un loc în Parlamentul României a generat veritabile drame printre candidați. Cu siguranță, cel mai lovit de soartă a fost Decebal Făgădău, care a fost convins să își dea demisia de peste tot! Făgădău a crezut că există un partid autentic, fără chipul și asemănarea lui Felix Stroe, dar s-a înșelat...

Și care-i problema? Făgădău se întoarce, nu se știe totuși, în ce direcție, iar Felix Stroe începe o nouă experiență politică-viața și activitatea de parlamentar…Făgădău pleacă din PSD, Felix rămâne în continuare, dar culmea, încă pe post de șef de partid! 

Lui Horia Țuțuianu i s-a făcut dreptate: primul pe lista de la Camera Deputaților. Cunosc un om care, la această oră, deși se află imobilizat la pat, este cel mai fericit tată din lume! Este vorba de Țuțuianu senior...Care a împlinit niște ani exact în ziua când listele parlamentare au fost aprobate și care au consfințit și soarta lui Horia!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!