Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Primăria Municipiului Constanța continuă programul de amenajare a infrastructurii rutiere în cartierul Compozitorilor

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de amenajare a infrastructurii rutiere în cartierul Compozitorilor(611)

Strada Clopoțeilor a fost transformată într-o arteră de circulație pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime. Zona carosabilă a fost îmbrăcată în asfalt. În etapa premergătoare asfaltării, infrastructura terenului a consolidată prin lucrări de excavare și compactare.

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Pe strada Edmond Deda s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

Prin programul de investiții pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe străzile Ion Voicu, Sabin Drăgoi, Nicolae Kirculescu, Ionel Perlea, Dimitrie Cuclin, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée și pe aleile Iosif Sava, Muzicii, Ion Voicu și Madrigalului.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!