Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Primăria Municipiului Constanța continuă programul de amenajare a infrastructurii rutiere în cartierul Compozitorilor

Primăria Municipiului Constanța continuă programul de amenajare a infrastructurii rutiere în cartierul Compozitorilor(285)

Strada Clopoțeilor a fost transformată într-o arteră de circulație pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime. Zona carosabilă a fost îmbrăcată în asfalt. În etapa premergătoare asfaltării, infrastructura terenului a consolidată prin lucrări de excavare și compactare.

Se execută prima etapă a lucrărilor de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Pe strada Edmond Deda s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt.

Prin programul de investiții pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează în cartierul Compozitorilor, în ultimele luni au fost îmbunătățite condițiile de trafic rutier pe străzile Ion Voicu, Sabin Drăgoi, Nicolae Kirculescu, Ionel Perlea, Dimitrie Cuclin, Paul Constantinescu, Constantin Bobescu, Haricleea Darclée și pe aleile Iosif Sava, Muzicii, Ion Voicu și Madrigalului.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii