Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
cultura-educatie
Bijuteriile din centrul istoric prezentate în cadrul expoziției virtuale „Peninsula interbelică“

Bijuteriile din centrul istoric prezentate în cadrul expoziției virtuale „Peninsula interbelică“(154)

Cu prilejul Zilei Mondiale a Orașelor, Primăria Municipiului Constanța împreună cu Ordinul Arhitecților din România - Filiala Dobrogea organizează vineri, 30 octombrie, expoziția virtuală „Peninsula interbelică”.

Expoziția va fi vernisată de către domnul arhitect Radu Cornescu, începând cu ora 11:00 pe pagina de Youtube a Primăriei Constanța - https://www.youtube.com/channel/UCtgmru2S02r91yvwHH_g8_A

Organizată în cadrul proiectului „ALT/BAU – soluții alternative și integrate pentru activarea clădirilor neutilizate”, expoziția va prezenta bijuteriile arhitecturale din centrul istoric al Constanței, realizate în stilul modernist, pentru care municipalitatea, cu ajutorul Grupului de lucru URBACT, constituit din reprezentanți ai organizațiilor și instituțiilor interesate, studiază soluții pentru activarea lor.

Amintim că proiectul ALT/BAU reprezintă o reţea de transfer prin care, timp de doi ani, toate orașele participante împărtășesc idei, soluții, dar și modele de succes prin care au reuşit să dea o a doua șansă clădirilor istorice degradate.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PATRONUL DE LA MIO CAFFE SE CONSIDERĂ VICTIMA COLATERALĂ A UNUI CONFLICT POLITIC!
scris de Lucian Cristea
În viață, nu este suficient să stai liniștit în banca ta, cum am stat eu la semafor și, degeaba, a intrat unul cu un BMW în mine(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii