Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Lucrările de asfaltare avansează pe strada Hatman Luca Arbore

Lucrările de asfaltare avansează pe strada Hatman Luca Arbore(373)

Echipele SC Confort Urban SRL continuă procesul de reabilitare a carosabilului, după ce ieri a fost asfaltat tronsonul delimitat de strada Comarnic și strada Meșterul Manole. Pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, vineri, 30 octombrie și sâmbătă, 31 octombrie, în intervalul orar 07:30 – 17:30.

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare, vineri, 30 octombrie și sâmbătă, 31 octombrie, traseele 5-40 și 5B circulă deviat, în intervalul orar 07:30-17:30:

Linia 5-40: - pe sensul Cap Linie Sere - Campus Universitar Ovidius: str. Democrației - str. Pandurului - Șos. Mangaliei;

Linia 5B: - pe sensul Gară – KM 5: Șos. Mangaliei – str. Pandurului – str. Comarnic;

- pe sensul KM 5 - Gară: str. Comarnic – str. Fântânele – str. Meșterul Manole- str. Pandurului – Șos. Mangaliei.

Precizăm că în cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea acțiunii de asfaltare, lucrările se vor efectua la o dată ulterioară.

Tot în cartierul KM 5, pe strada Fântânele continuă decopertarea zonei carosabile pe porțiunea curpinsă între strada Comarnic și strada Meșterul Manole.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se reabilitează trama stradală.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!