Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
POVEȘTI DE DRAGOSTE LA MEDGIDIA. BUTNARU ȘI ANI

POVEȘTI DE DRAGOSTE LA MEDGIDIA. BUTNARU ȘI ANI(2297)

Când eram eu în vacanță și pupăceam la minut icoanele din județul Buzău, câțiva dintre colegii mei de breaslă îl rașchetau pe domnul Butnaru, încercând să-i redea chipului său strâmbătura corectă și naturală, cu care îi punea pe unii pe fugă, când făcea parte din C.L. Medgidia, șmecheria dintotdeauna…

Pe scurt, era vorba despre incompatibilitatea în anumite privințe, a domnului Butnaru...De regulă, nu mă bat cu cei care au căzut de pe cai într-o altă bătălie și sunt deja învinși, pentru că și-au prins degetele la menghina populară…

Ca atare, după prima lectură, nu am vrut să intervin. Dar Butnaru este un personaj pe care nu trebuie să-l ratezi, pentru că nu întâlnești în fiecare zi unul ca el! E suficient să vă spun că a absolvit școala vieții în două ape la Colegiul “Ursul păcălit de vulpe” Secția “Și-am încălecat pe-o șa și-am rămas așa!”

Ca jurnalist, eu am avut șansa de a-l vedea peMarian  Butnaru, de la Medgidia, reacționând în mai multe feluri și întruchipând de unul singur modelul standard al omului de omenie care duce totul la gura lui de teama ca populația să nu fie otrăvită în pauzele de filmare...Dar, totuși, cum să demonstrezi că nu ești incompatibil? Butnaru știe!

INCOMPATIBILITATE
"În perioada 30 martie 2018 – 02 mai 2019, societatea comercială al cărei administrator este soția persoanei evaluate, iar fiul și fiica acesteia dețin calitatea de asociaţi, a încheiat în calitate de prestator, un număr de 6 contracte de prestări de serviciicu Spitalul Municipal Medgidia (în calitate de achizitor), în valoare totală de aproximativ 1.365.704 lei.
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90,alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 161/2003.
ANI (AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE)

 

TANȚA ȘI COSTEL, INCOMPATIBILI...

Repet obsesiv întrebarea cu care am început dialogul. Butnaru își cântărește prudent fiecare cuvânt! Îmi recomandă să așteptăm un nou act oficial...Butnaru, incompatibil? Poate Tanța și Costel!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii