Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Restricții de parcare în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei” din Constanța

Restricții de parcare în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei” din Constanța(186)

Măsura a fost luată pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare care vor va avea loc joi, 19 noiembrie, în intervalul orar 07:30-15:30, în parcarea care este amenajată pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan. Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru turnarea stratului de uzură pe porțiunea de carosabil pe care s-a așternut stratul de binder.

Lucrările de asfaltare vor cuprinde și căile de acces în parcare. Se va turna stratul final de asfalt pe aleea Fragilor și pe strada Tulcei.

Simultan cu asfaltarea carosabilului, în cealaltă parte a parcării, se consolidează infrastructura terenului prin compactare și montare de borduri.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în dreptul Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei” din Constanța, intrările dinspre strada Tulcei și aleea Fragilor.

Parcarea rezidențială va dispune de peste 470 de locuri. Prin redistribuirea spațiului urban vor fi create zone dedicate pentru pietoni, zone pentru persoanele cu dizabilități și spații verzi.  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii