Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Ce măsuri se impun în urma deciziei C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța

Ce măsuri se impun în urma deciziei C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța(250)

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile ce se impun în urma decizie C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța pentru 14 zile începând cu ora 20:00 a serii de vineri, 20.11.2020.

 

 * Având în vedere că accesul în localitate va fi restricționat, persoanele care sunt nevoite să străbată orașul o pot face pe bulevardul Aurel Vlaicu, începând de la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și pe șoseaua Mangaliei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și DN 39E. Ruta de tranzit a fost stabilită de S.C. Confort Urban S.R.L. împreună cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.


 * Căsătoriile vor fi oficiate în prezența a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.


 * Persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate.


 * Persoanele fără posibilități vor primi pachete cu alimente de bază pentru asigurarea subzistenței.


 * Colegiul Farmaciștilor Constanța va fi informat cu privire la obligativitatea asigurării aprovizionării cu medicamentelenecesare tratamentului uzual al populației prin unitățile farmaceutice.


De asemenea, atragem atenția că potrivit Institutului Național de Sănătate Publică „orice persoană care a purtat masca/echipamentul de protecție corespunzător și a respectat distanțarea fizică NU ESTE CONSIDERATĂ CONTACT DIRECT”.

Modelul declarației pe proprie răspundere poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei Constanța accesând următorul link: http://primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Regulamente/declaratie-pe-propria-raspundere-constanta-actualizata-conform-ordinului-dsu-1.pdf?sfvrsn=4

Respectați măsurile de distanțare și igienă.

Fiți responsabili!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FLOTA PRIMARULUI-AMIRAL CHIȚAC PUNE TUNURILE PE MIO CAFFE!
scris de Lucian Cristea
TORA! TORA! TORA! Tradus din limba japoneză în limba română, în concepție proprie, înseamnă: “Pe ei, pe ei, mama lor de cafegii!(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii