Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Programul lucrărilor edilitare din această săptămână(59)

Reabilitarea aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei avansează în ritm susținut. Se decopertează suprafața pietonală și se montează pavele. În paralel, se intervine asupra trotuarelor pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății.

Ca urmare a lucrărilor de reconfigurare a spațiului urban, pe aleea Timonei, în zona delimitată de blocurile C4 și PF8 și pe strada Industriei Mici, blocurile L32 și L28, se recondiționează trotuarele și se extinde suprafața destinată parcării autovehiculelor.

Echipele SC Confort Urban SRL intervin cu utilaje pentru turnarea stratului de binder în parcarea amenajată în Mamaia Nord. Ulterior, se va așterne stratul de uzură.

De asemenea, se pregătește infrastructura terenului în parcarea care va fi construită pe terenul delimitat de străzile Tulcei și Badea Cârțan, după ce în cursul săptămânii trecute a fost turnat stratul final de asfalt pe o porțiune a suprafeței carosabile.

Echipele administratorului drumului public continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii de semnalizare rutieră. Se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii din oraș. 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte