Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
trafic auto
Atenție unde vă parcați mașina! Lucrări de asfaltare în mai multe locații din oraș!

Atenție unde vă parcați mașina! Lucrări de asfaltare în mai multe locații din oraș!(362)

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reorganizeze spațiile existente din zonele rezidențiale pentru a extinde suprafața destinată parcării autovehiculelor și a reabilita traseele pietonale.

 

Pe strada Industriei Mici, continuă lucrările de reconfigurare urbană a arealului delimitat de blocurile L28 și L32. Joi, 26 noiembrie, în intervalul orar 07:30-15:30, echipele administratorului drumului public vor interveni cu utilaje de asfaltare pe aleea de acces aferentă blocului L28. Accesul autovehiculelor va fi restricționat în această zonă. În acest sens, proprietarii de autoturisme sunt rugați să elibereze carosabilul unde se vor executa lucrări.

 

Vineri, 27 noiembrie, utilajele de asfaltare se vor muta pe aleea Timonei, între blocurile C4 și PF8. Intervențiile vor avea loc între orele 07:30-15:30, cu restricții de parcare.

 

Participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se desfășoară lucrări.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte