Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
politica
REMUS NEGOI:

REMUS NEGOI: "Inițiativa Fără Penali în Funcții Publice trebuie să devină literă în Constituție. La alegerile din 6 decembrie putem să transformăm acest lucru în realitate"(386)

Remus Negoi deschide lista candidaților USR PLUS Constanța la Senat. Are 50 de ani, este doctor în economie al Academiei de Studii Economice Bucureși și este antreprenor. Problemele de care s-a lovit în cariera de antreprenoriat l-au făcut să se implice în politică, după mai bine de 20 de ani în care a activat în mediul de afaceri privat.

Crede cu tărie că un senator USR PLUS trebuie să fie foarte bine pregătit și să aibă un extraordinar spirit de echipă și își dorește ca, în calitate de senator, să îndrepte multe din neconformitățile mediului economic privat și ale sistemului de învățământ.

Alături de colegii din Alianța USR-PLUS, va milita în Parlament pentru implementarea unei legislații care să nu mai permită persoanelor cu probleme penale să candideze pentru funcții publice, tocmai pentru a consolida încrederea cetățenilor în autoritățile publice și pentru a preîntâmpina derapajele de la principiile democrației.

Va susține o legislație care să permită confiscarea averilor extinse ale celor condamnați pentru fapte de corupție, eliminarea pensiilor speciale și egalitatea tutror românilor în materie de pensii, dar și eliminarea privilegiilor parlamentarilor. De asemenea, ca economist si antreprenor, s-a lovit de neconformități în privința achizițiilor publice și de aceea dorește să-și aducă un mare aport pentru schimbarea legilor din acest domeniu.

“Am demonstrat că transparența noastră este maximă și vrem să o păstrăm în orice poziție vom ocupa in Parlament. Venim cu proiecte și angajamente concrete care sunt total implementabile, cum ar fi reducerea numărului de parlamentari la 300, alegerile în 2 tururi de scrutin și proiectul de suflet al USR PLUS „Fără penali în funcții publice””, a declarat candidatul USR PLUS la Senat, Remus Negoi.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte