Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
administratie locala
Primăria Municipiului Constanța a scos zeci de utilaje de deszăpezire pe străzile din oraș imediat ce stratul de zăpadă a început să se depună

Primăria Municipiului Constanța a scos zeci de utilaje de deszăpezire pe străzile din oraș imediat ce stratul de zăpadă a început să se depună(121)

În seara zilei de 1 decembrie a.c., sărărițele au împrăștiat material antiderapant pe străzi și bulevarde, iar autospecialele cu lamă intervin acolo unde este cazul. De asemenea, la solicitarea domnului viceprimar Ionuț Rusu, frezele de mici dimensiuni au acționat pentru degajarea zăpezii în stațiile de autobuz și trecerile de pietoni. Astfel, la această oră traficul se desfășoară în condiții normale în tot orașul.

Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

13 persoane fără adăpost (femei și bărbați) au fost aduse la Centrul pentru oamenii străzii „Sfânta Filofteia“, situat la etajul I al Complexului comercial „Doi Cocoși”. Acolo beneficiază de condiții civilizate, căldură, apă caldă și mâncare. Locuitorii orașului care identifică pe stradă persoane fără adăpost, sunt rugați să sune la 112 pentru ca aceștia să fie preluați și transportați în centrul special amenajat.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0737552271.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

GUVERNATORUL DELTEI DUNĂRII, ACEST JAMES BOND FĂRĂ PREFIXUL 007
scris de Lucian Cristea
Au decretat unii la Tulcea existența o așa-zisei crize de guvernatori, cu efecte directe asupra existenței Administrației Rezervației (...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • MEDGIDIA - DE LA MĂGARII LUI PINTILIE LA MODERNISMUL LUI VRABIE
  • HOTELUL DELTA - DE LA PRINȚUL DE MONACO LA TURISTUL OBIȘNUIT
  • ONORIFICII CARE SE PRICEP LA TOATE...
  • VICEPRIMARUL LIBERAL DE LA CRUCEA A DECLARAT RĂZBOI CELOR DE LA RAJA!
  • Străzile din municipiul Constanța, dezinfectate în fiecare noapte