Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
CE FAPTE DE VITEJIE A MAI NĂSCOCIT PRIMARUL CHIȚAC?

CE FAPTE DE VITEJIE A MAI NĂSCOCIT PRIMARUL CHIȚAC?(696)

Cei doi coloși ai Primăriei Constanța, Chițac și Hercules, se află într-un prelungit conflict pe teme de administrație locală, ridicarea(săltarea) barierelor, ridicarea greutății, demolarea teraselor, tirul cu arcul, aruncarea ciocanului, etc. Făcând caz de vechimea sa în Primărie, Hercules revendică poziția de lider, chestiune care ne ocupă și nouă tot timpul…Da, Hercules este exact Hercules, cunoscutul personaj legendar. El a pus la pământ LEUL și nu EURO!

Marea înfruntare dintre cei doi coloși se dă la capitolul munci. Avem două categorii în grupa “Munci”: Muncile lui Chițac, care le vine la toți de hac, și Muncile lui Hercules. Acum, mai nou, Chițac a preluat prin cumul de funcții si muncile lui Hercules. Zilele acestea, Chițac și-a trecut în palmares un record de excepție. Strângându-și de peste tot mușchii risipiți aiurea, colosul Chițac l-a pus cu burta la pământ pe colosul Hercules! Ca să nu se ridice de jos, a așezat câțiva stabilopozi pe spatele lui bronzat, în lupta cu virușii. După care, foarte liniștit și stăpân pe el, s-a îndreptat spre barierele de la Primărie, unde a luat poziție de luptă! Din păcate, eroare, pentru că, după cum ne-am convins în final, nu a fost vorba de o luptă corp la corp, ci de o demonstrație de forță...

Chițac, acest Hercules autohton, A RIDICAT BARIERELE DE LA PRIMĂRIE! De remarcat tehnica folosită. Stilul smuls, cu care și-a anihilat adversarul din prima. Alura de bulgar cu gura mare, halterofil din mișcare, de la mare, de la noi. Forța impresionantă cu care a smuls victorios barierele de la Primărie. Și urmează și celelalte bariere sau obstacole în calea democrației. Tot el o să le ridice! Tot cu o singură mână…

Da’ ce de mușchi! Să ridici tu, ditamai primarul, ditamai bariera! Din punct de vedere fizic, o veritabilă demonstrație de lupte greco-romane! Din punct de vedere uman, o falsă problemă socială. Din punct de vedere politic, o piesă lacrimogenă pe tema eliberării constănțeanului de sub jugul barierelor. Din punct de vedere administrativ, nici o noutate și nici un progres pentru locuitorii orașului, care oricum suferă din cauza birocrației. Timpul câștigat la bariere îl pierzi la ghișee!

Cu astfel de inițiative popularizate în prostie, vrea domnul Chițac să rupă gura târgului! Dacă se complace în astfel de ipostaze ridicole, atunci, îi sugerez și alte teme care corespund poftei sale de a fi ridicat în slăvi. Primarul a mutat scrumiera cu picior, a salvat ultimul maidanez din oraș, a șters de pe fața pământului terasele, vrea taxe de parcare grele!, etc.

Abia aștept să văd ce fapte de vitejie a mai născocit primarul Chițac!
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

LUMINIȚA RÂSU-PLÂNSU
scris de Lucian Cristea
Aud că Luminița Vlădescu, mentora și șefa pe viață a PSD Medgidia, a dat în râsu-plânsu! Eu păstrez ordinea știută a acestei m(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii

  • Sprijin pentru persoanele defavorizate: tichete sociale în valoare de 250 lei
  • DEȘI L-A CĂLCAT MAȘINA LIBERALĂ, ȘARPELE PESEDIST CONTINUĂ SĂ TULBURE APELE LA MEDGIDIA!
  • CUM NAIBA DE SE FĂCU UNUL LIBERAL ȘI CELĂLALT PESEDIST?
  • MOARTEA A STINS RIVALITATEA DINTRE DOI COLONEI
  • APEL CĂTRE VERGIL CHIȚAC: FIȚI PRIMAR, NU CĂPRAR!